avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis englezesc suspendat în Marea Britanie. Pot ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis englezesc suspendat în Marea Britanie. Pot conduce în România?

Bună ziua.
În decembrie 2019 mi-a fost suspendat dreptul de a conduce pe o perioadă de 20 de luni pentru conducere sub influența alcoolului, faptă petrecută pe teritoriul Angliei. Menționez că permisul este englezesc (preschimbat) iar plasticul (permisul fizic) nu mi-a fost reținut.
Pot conduce în România dat fiind faptul că infracțiunea a avut loc și a fost pedepsită în alt stat (recent declarat non-UE) iar permisul este asupra mea?
Vă mulțumesc
Cel mai recent răspuns: George Manea , utilizator 20:05, 4 Mai 2020
Nu aveti dreptul de a conduce, daca va verifica in situtia unui control, permisul figureaza ca suspendat, e ca si cum nu ati avea permis, e fapta penala.

gi-jane2 a scris:

Nu aveti dreptul de a conduce, daca va verifica in situtia unui control, permisul figureaza ca suspendat, e ca si cum nu ati avea permis, e fapta penala.

Mulțumesc pentru clarificare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis de conducere suspendat in uk Alexx12 Alexx12 Buna ziua , am si eu o intrebare . Dacã mi-a fost suspendat dreptul de a conduce in Anglia , pot conduce in Romania ? Tin sã precizez cã permisul era ... (vezi toată discuția)
Daca mi a fost suspendat permisul, dar eu il detin fizic (plasticul) ... Tbytby Tbytby Daca mi a fost suspendat permisul pt conducere sub influenta substantelor psihoactive, dar eu il detin fizic (plasticul) pot conduce in uk avand in vedere ca ... (vezi toată discuția)
Recuperare permis auto strain retinut in romania ramonapreotesoiu ramonapreotesoiu Prietenul meu, cetatean roman, si-a preschimbat permisul de Romania in septembrie 2010 cu permis de Anglia (deoarece a fost acolo o scurta perioada). Repet, ... (vezi toată discuția)