avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Construcție gard pe terenul vecinului cu acordul lui
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Construcție gard pe terenul vecinului cu acordul lui

Buna ziua,va rog să-mi spuneti cum sa procedez și care este cea mai simpla metoda .doresc sa construiesc un gard între mine și vecinul meu ,mai exact să-l mut după vechiul amplasament cu 2 metri pe proprietatea acestuia , menționez că acesta este de acord verbal ,dar ca sa fiu acoperit legal ne este suficient,exista un acord scris ,ceva care sa nu mai trebuiască să fac acte de vânzare -cumparare, mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Respectarea masuratorii primariei caluschi caluschi buna, in aprilie veciunul s-a aucat de facut gardul .Toate bune si frumoase , dar a stricat gardul vechi si a mutat gardul nou , mai spre mine . Am fost la ... (vezi toată discuția)
Acces blocat din domeniu public la proprietate sandidu sandidu Buna ziua , Posed proprietate (casa si teren ).Accesul la proprietate e din domeniu public ( proprietatea autoritatii locale -primarie) comun cu un vecin ... (vezi toată discuția)
Actiune de granituire? pinuta pinuta Buna ziua! Am o problema cu vecinii in ceea ce priveste limita proprietatii. Am cumparat un teren in anul 2008. Vechiul propietar avea titlu de proprietate pe ... (vezi toată discuția)