avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 907 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... REVISAL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

REVISAL

BUNA ZIUA!. Va rog, am nevoie de un sfat. Un salariat a fost in concediu fara plata pana pe 30.04.2020, In data de 30.04.2020, ar fi trebuit sa ii prelungesc concediu fara plata pentru inca o saptamana ( la cerere), dar am uitat. Va rog sa ma ajutati cum pot corecta sau modifica si care sunt pasii de inregistrare in REVISAL. Multumesc! Am si urmatoarea situatie, un salariat aflat in somaj tehnic, as avea nevoie de prezenta lui la munca pentru un nr.de 3 zile. Pot sa ii fac incetare suspendare somaj tehnic si apoi iarasi sa ii suspend cim pentru somaj? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: cristin20 , utilizator 12:28, 4 Mai 2020
1. Operatia de modificare se poate face apasand butonul "Modificare" pozitionat in toolbarul din partea superioara a ecranului principal in sectiunea "Contracte" - subsectiunea "Suspendare".

Se selecteaza din lista contractul pentru care se doreste a fi modificata suspendarea si se modifica data de sfarsit a suspendarii.

2. Da, se poate rechema din somaj tehnic un salariat si apoi sa-l retrimiteti in somaj tehnic.
Multumesc tare tare tare mult!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu fara plata ani123 ani123 daca un salariat e in concediu fara plata de 3 luni - poate cere prelungirea concediului farasa reia activitatea la locul de munca - si cum se inregistreaza in ... (vezi toată discuția)
Anularea cererii de concediu fara plata in interes personal crivat crivat Am cerut 60 zile concediu fara plata, cu mentiunea ca este posibil sa nu am nevoie de 60 zile, si ca voi relua probabil activitatea mai curand. Inainte de ... (vezi toată discuția)
Completare revisal cristida cristida cum se inregistreaza in noul revisal persoanele aflate in CIC (concediu ingrijire copil) (vezi toată discuția)