avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Prelungirea concediului de creștere copil după ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Prelungirea concediului de creștere copil după starea de urgenta

Buna ziua. Ma aflam in concediu creștere copil la decretarea stării de urgentă urmând sa ma întorc la munca pe 18 mai pentru a beneficia de stimulentul de inserție.
Am ales prelungirea concediului conform legii 32/2020 in perioada stării de urgentă.
Întrebarea mea este ce optiuni as avea din 15 mai, dacă starea de urgentă încetează, având in vedere ca creșele nu se deschid și nu am ce sa fac cu copilul.
Exista vreo reglementare in acest sens?
Multumesc
Ultima modificare: Luni, 4 Mai 2020
Diana padure, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:54, 4 Mai 2020
Solicitare de acordare de zile libere conform Legii 19/2020.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posibilitatea de a ramane/reveni in concediu de crestere copil oanamariatab oanamariatab Buna ziua, Copilul meu urmează sa împlinească vârsta de 2 ani pe 28 mai 2020. La data de 16 martie, ma aflam in concediul de crestere copil, si ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil Ana_84 Ana_84 Buna ziua, In perioada 01.11.2015-29.02.2016 am beneficiat de indemnizatie de maternitate, iar incepand cu 01.03.2016 am revenit la serviciu si momentan ... (vezi toată discuția)
Ccc-ul prelungit EriRadulescu EriRadulescu Buna ziua, Trebuia sa ma intorc la munca pe data de 8 mai cand copilul facea 1 an si 11 luni. Fiindca sa prelungit starea de urgenta, acum trebuia sa ma ... (vezi toată discuția)