avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1073 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Șomaj tehnic
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Șomaj tehnic

Daca luna trecută am fost și în șomaj tehnic și am și lucrat cit impozit se plătește? separat pentru șomaj și separat pentru zilele lucrate?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:32, 4 Mai 2020
10% este cota de impozit pe venit.
Se plateste toate impozite,sanatate si pensie doar din somaj sau si zilele lucrate
Se retin toate contributiile atat din salariu , cat si din indemnizatia de somaj tehnic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Postnatal iulianstf iulianstf Buna ziua, detin o societate comerciala si doresc sa angajez sotia la mn, ea mai lucreaza in alta parte cu norma de 2 ore, acolo i se platesc toate taxele ... (vezi toată discuția)
Plata contributii pentru salariati aflati in somaj tehnic irumes irumes La societatea unde lucrez s-a dispus masura suspendarii cim-ului salariatilor pentru reducerea temporara a activitatii, fara incetarea raportului de munca, ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie concediu de odihna Ayana1 Ayana1 Buna ziua, Stiu ca s-a mai discutat pe aceasta tema, insa nu sunt pe deplin lamurita. Ceea ce nu am inteles este daca aceasta indemnizatie de concediu se ... (vezi toată discuția)