avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 735 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Somaj tehnic
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Somaj tehnic

Buna ziua, sunt medic stomatolog cu colaborare printr. Un PFI cu un cabinet stomatologic care si. A intrerupt activitatea din 23.03.2020, dar sunt si medic rezident. La inceputul lunii aprilie cand trebuiau trimise declaratiile pentru somaj tehnic pentru luna martie, nu se stia inca pentru rezidentiat ce se va intampla (se lucra la implementarea continuarii invatamantului online dar nu era ceva singur), asadar am depus cerere pentru somaj pentru PFI. In luna aprilie am primit si somajul pt PFI si am primit pana la urma si salariul de la rezidentiat. Vreau sa stiu daca am fost in ilegalitate facand cererea penteu somaj tehnic si daca da, cum pot remedia problema. Multumesc!

Alte discuții în legătură

Pfi stomatologie Boggeo Boggeo Buna ziua! Sunt medic stomatolog și am un PFI.in baza ordonanței militare nr 2 , activitatea mi-a fost suspendata, fiind permise doar urgentele.Eu ca sa ... (vezi toată discuția)
Medic stomatolog pfi - indemnizatie crestere copil Cati Nec Cati Nec Buna ziua, Sunt medic stomtolog cu identitate juridica PFI, in contract de colaborare cu 2 cabinete medicale. Firma este deschisa in iulie 2018 si prima ... (vezi toată discuția)
Somaj tehnic adi02ro adi02ro buna ziua! in data de 01.04.2020 am suspoendat un contract de munca in revisal , dar data a fost de 23.03.2020 .. am depus in data de 01.04.2020 la ... (vezi toată discuția)