avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Pfi stomatologie
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Pfi stomatologie

Buna ziua! Sunt medic stomatolog și am un PFI.in baza ordonanței militare nr 2 , activitatea mi-a fost suspendata, fiind permise doar urgentele.Eu ca sa beneficiez de ajutor de la ajpis am fost la ANAF prima oară pentru completarea anexei 10 ( formular 70) unde am bifat mențiune și am specificat ca activitatea mi-a fost întreruptă in baza ordonanței 2/23.03.2020 , data de MAI.In urma acestui fapt, am aflat defapt ca nu e necesar acest procedeu, ci doar 2 declarații trimise online pe site-ul ajpis.Intrebarea este dacă ma afectează cu ceva faptul ca am suspendat la ANAF activitatea pe perioada stării de urgentă?e posibil sa nu îmi mai acorde așa zis-ul “somaj”?va multumesc - Nedelciu Octavian
Ultima modificare: Miercuri, 1 Aprilie 2020
Boggeo, utilizator

Alte discuții în legătură

Anpis pretinde returnarea indemnizatiei oug30/2020 ca suma necuvenita ... andreiSRR andreiSRR ANPIS pretinde returnarea indemnizatiei OUG30/2020 ca suma necuvenita Sotia este PFA profesii libere, traducator autorizat. A avut concediu cretere copil ... (vezi toată discuția)
Pfa - formular 220 + 070 wasssu wasssu 1. Legat de formularul 220, ce trec la punctul II. 9 Document de autorizare? Cand am infiintat pfa-ul am primit certificatul de inregistrare, certificat ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil <<Andreea>> <> Buna ziua! Incepand cu ianuarie 2017 si terminand cu aprilie 2018 am obtinut venituri lunare din strainatate, Venituri obtinute din activitati online ... (vezi toată discuția)