avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu prenatal și postnatsl
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu prenatal și postnatsl

Bună ziua! Concediu prenatal și postnatal este 85% din brutul realizat ( brut+bonus anual+ tichete) sau 85 % din brutul specificat în contract? Multumesc
Ultima modificare: Marți, 5 Mai 2020
ANAMARIAC22, utilizator

Alte discuții în legătură

Concediu de maternitate ANAMARIAC22 ANAMARIAC22 Bună ziua! M-ar interesa și pe mine cum se calculează concediu de maternitate (cele 126 de zile), știu ca este 85% din media salariilor brute din ultimile ... (vezi toată discuția)
Calcul cuantum concediu medical sotetm sotetm Salutare tuturor ! Incercand sa anticipez care va fi cuantumul indemnizatiei concediului medical pentru perioada prenatala si postnatala - concediu in care ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu prenatal izaaaa izaaaa Buna ziua! as avea si eu nevoie de o lamurire! daca ma puteti ajuta in calcularea unui salariu din concediul pre si postnatal. eu la locul de munca am un ... (vezi toată discuția)