avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Cum verific o firma daca nu a lucrat in perioada ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Cum verific o firma daca nu a lucrat in perioada pandemiei?

Am un contract cu o firma ,abonament lunar
aparate filtrare apa ,montate la acea firma si au solicitat reducerea abonamentului pe perioada Martie -Mai pe motiv ca nu lucreaza,dar din infiormatiile mele ,lucreaza.
Trebuie sa va raportati mai intai la contractul dvs cu acea firma.
Faptul ca au lucrat sau nu in acea perioada nu ar trebuie sa aiba impact asupra valorii abonamentului decat daca ati prevazut astfel de situatii in contract sau situatii similare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Timp de lucru 8 re Andreea987 Andreea987 Buna ziua, sunt angajata cu program de 8 ore la o firma, contract pe perioada nedeterminata, si recent, angajatorul ma obliga sa vin la munca 4 zile din 5 si ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata - nelamuriri petru98 petru98 Buna ziua! Sora mea care este asistenta medicala, sectia pediatrie, lucreaza la un spital privat din Iasi si a fost angajata la 01. martie. Astazi, 31/03/2020 ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata Dbocanu89 Dbocanu89 Mama mea lucreaza ca bucatar intr-un hotel din Buzau. In urma masurii preventive a epidemiei si a anularii evenimentelor si-a lasat toti angajatii in concediu ... (vezi toată discuția)