avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... obligatia de a solicita viza de flotant
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

obligatia de a solicita viza de flotant

Multumesc ca existati.Sunt proprietara pe casa,fiul meu are viza de flotant.Doreste sa se casatoreasca iar eu nu vreau sa i fac viza de flotant viitoarei sale sotii.Ma obliga legea sa ii fac viza de flotant si daca nu sunt obligata faptul ca se casatoreste cu el are snimite drepturi?Multumesc f mult si doresc sa mentionez ca am motive ff intemeiate sa nu ii fac viza de flotant,nu este un moft

Alte discuții în legătură

Anulare carte de identitate mihaela0307 mihaela0307 Buna ziua. As vrea sa stiu cum pot anula carte de identitate a fiului meu . Sta, din pacate, cu mine in casa,pe semnatura mea. Multumesc anticipat.M (vezi toată discuția)
Luare in spatiu - riscuri, consecinte noidoi noidoi Buna ziua. As dori, daca se poate, sa ma ajutati cu niste raspunsuri. In cazul in care cineva isi face buletin pe o adresa a mea (deci, iau acea persoana in ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! asa cum v. am mai spus sunt asistent personal al ... erikca erikca bună ziua! asa cum v. am mai spus sunt asistent personal al mamei mele cu contract de munca de 8h. am domiciliul pe Craiova, care este și locul meu de munca. ... (vezi toată discuția)