avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... anulare carte de identitate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

anulare carte de identitate

Buna ziua. As vrea sa stiu cum pot anula carte de identitate a fiului meu . Sta, din pacate, cu mine in casa,pe semnatura mea.
Multumesc anticipat.M
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:54, 3 Septembrie 2012
Dvs. nu puteti anula o carte de identitate. Este dreptul oricarui roman sa beneficieze de o carte de iddentitate dupa varsta de 14 ani. Daca va deranjeaza faptul ca in CI are domiciliul pe adresa dvs., atunci puteti solicita (impreuna cu fiul)la Circa de Politie de care apartineti, sa i se faca viza de flotant pe alta adresa cu acordul proprietarului.
Dispozitiile in vigoare nu prevad facilitatea anularii documentelor de identitate-in conditiile mentionate de dvs,la cererea persoanei care a acordat viza de resedinta
Daca detineti motive intemeiate,puteti formula actiune in evacuare in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum poți ca proprietar sa scoți din spațiu de locuit o persoana ... Manguroberto@gmail.com Manguroberto@gmail.com Cum poți ca proprietar sa scoți din spațiu de locuit o persoana care are viza de flotant. (vezi toată discuția)
Anulare carte de identitate mihaela0307 mihaela0307 Vreau sa anulez cartea de identitate facuta fiului meu la adresa la care locuiesc. Ce ar trebui sa fac? Refuza sa paraseasca apartamentului. (vezi toată discuția)
Este viza de flotant necesara pentru schimbarea de domiciliu in acelasi oras ? bogdan_Asdasd bogdan_Asdasd Buna ziua, Am fost in urma cu cateva zile la politie pentru a depune plangere pentru distrugere unui vecin, mi-a aruncat sticle de alcool pe masina, de pe ... (vezi toată discuția)