avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate PFA deviz de lucrare
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

PFA deviz de lucrare

Pentru As.Prop la lucrari efectuate de un PFA este necesar sau nu un deviz de lucrare sau este suficient Contractul de prestari Servicii ?
Cel mai recent răspuns: Constantin Vera , Contabil 11:24, 6 Mai 2020
Buna ziua,

In general contractul de prestari servicii atesta intelegerea intre parti.Faptul ca ati executat efectiv serviciile promise si detalierea materialelor consumate se poate face in devizul de lucrari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Monografie contabila lucrari instalatii electrice mary_catalina mary_catalina Buna ziua, Va rog sa ma ajutati. Am preluat o societate de curand care are ca obiect de activitate lucrari de instalatii electrice (mai executa si ... (vezi toată discuția)
Pentru orice contract de furnizare sau prestare servicii trebuie intocmit un proces-verbal de receptie? Raluca Maria Raluca Maria Buna ziua! Fiind vorba de o institutie publica, pentru orice contract de furnizare sau prestare servicii trebuie intocmit un proces-verbal de receptie, chiar ... (vezi toată discuția)
Documente justificative pentru societate prestatoare de servicii 1yly 1yly Am societate de constructii. Pentru materialele intrate, contabilul imi face doar bonuri de consum. Eu nu mai intocmesc alte documente decit factura pe ... (vezi toată discuția)