avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Salon de coafura in mall - se poate deschide din 15 ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Salon de coafura in mall - se poate deschide din 15 mai ?

Buna seara,
Unde ar trebui sa ma adresez pentru a primi un raspuns oficial la aceasta intrebare ? Nu au fost furnizate detalii si vad ca nu mai iese nimeni sa spuna nimic si deci nu stim daca putem sau nu functiona din 15 mai !

Alte discuții în legătură

Vanzare creanta firma telefonie mobila catre societate de recuperare aura_b aura_b Buna ziua, Va rog sa ma sfatuiti in urmatoarea problema: In 2010 am incheiat un contract de furnizare servicii de telefonie mobila intre firma mea si ... (vezi toată discuția)
Anulare fila cec legea 59/1934 art.67 chimardan chimardan Buna seara , am o intrebare asupa unei file cec care as dorii de fapt sunt obligat sa procedez dupa Legea CEC-ului art.67 din 59/1934 si sa cer anularea ei ... (vezi toată discuția)
Vrem sa ne casatorim (casatorie cu cetatean irakian) simonascrobut simonascrobut buna ziua am si eu o problema eu sunt romanca si stau in belgia antwerp buletinul belgian il primesc in ianuarie si vreau sa ma casatoresc cu un cetatean din ... (vezi toată discuția)