Buna ziua! Imi puteti spune oare cam cat timp dureaza un proces pt ucidere din culpa si vatamare corporala in urma unui accident rutier? Mentionez ca pana in momentul de fata a trecut 1 an si 6 luni de la accident ... am primit mai multe acte in legatura cu certificatele medico legale si de deces si am din suspect am devenit inculpat.
In urma cu 4 5 luni am fost instintat ca se vor ocupa de expertizele auto si nici un raspuns pana in momentul de fata..
Acuma, intrebaarile mele sunt: Cat timp poate dura un proces? Conteaza in ce judet sa petrecut accidentul ? "Conteaza si asta in a finaliza mai repede procesul"
Oare pandemia asta "amana" sa zic asa procesul si expertizele chiar asa de mult?
Multumesc frumos si sa aveti o zi buna!
1.- Nu există un barem de timp în care trebuie soluționat un dosar
2.- Teoretic nu contează în ce județ s-a produs accidentul. Practic însă contează. Timpul în care se soluționează un dosar depinde de volumul de dosare pe care le au de soluționat judecătorii, procurorii, experții etc.
Starea de urgență are o influență asupra duratei soluționării dosarului în sensul măririi timpului necesar instrumentării acestuia.
ing. Ioan Ciobanu
Expertiza auto
eleclaudel
Buna seara,in urma cu 2 ani am avut un accident auto , rezultand moartea unui pasager.
Dosarul meu a fost trimis in alt oras,unde acolo, din cate am ... (vezi toată discuția)
Expertiza
valentin6768
Am un proces pe litigi de munca din 03.2016 in februarie 2018 sa numit un expert judiciar contabil pana in prezent sa amanat expertiza de 5 ori in aprilie ... (vezi toată discuția)