avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Vreau să depun o rectificare la declarația 300. Cum ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Vreau să depun o rectificare la declarația 300. Cum pot proceda?

Sunt PFA în sistem real, plătitor de TVA.
Am depus o declarație 300 pe decembrie 2019, dar vreau să adaug o rectificare.
Pe site-ul e-guvernare.ro nu mă lasă să adaug noua declarație, îmi spune că deja am o declarație 300 depusă.

Vă rog să îmi spuneți cum pot să o rectific.
Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Constantin Vera , Contabil 11:18, 6 Mai 2020
Buna ziua,

Exista varianta depunerii la ANAF a unei cereri de indreptare erori materiale in care inscrieti datele initiale rand cu rand, datele corecte rand cu rand, jurnale de vanzari cumparari, D300 nou+cd la ghiseu.

Mai aveti varianta declararii pe randul de regularizari in D300- perioada curenta, a eventualelor diferente constatate si renuntati la prima varianta cu depunere la ghiseu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suma "de recuperat" nepreluata in declaratia 300 dianna83ro dianna83ro Buna dimineata, Am o intreprindere individuala si am omis sa preiau o suma in decontul lunii decembrie (230 ron), si acum am primit notificare de la anaf. ... (vezi toată discuția)
Corectare d 300 FSimona FSimona Am depus D300 eronat. La randul 22 \'\'Achizitii de bunuri si servicii taxabile cu cota de 24%\'\' am scris o suma mai mica decat cea corecta, rezultand astfel ... (vezi toată discuția)
Acte gãsite dupã depunerea declarațiilor Qimer Qimer Mi-au fost predate azi mai multe facturi din luna septembrie, dar între timp am depus declaratiile 300 și 100 (cu depunere trimestrială). Care ar fi ... (vezi toată discuția)