avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... negociere CCM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

negociere CCM

Buna ziua, ca de obicei am o speta.....intr-o societate, s-a declansat procedura de renegociere a CCM la nivel de unitate, si-au ales reprezentantul, si a intervenit somajul tehnic in perioada 24.03 - 15.05...
La reluarea activitatii dorim continuarea negocierii, respectiv inregistrarea CCM -ului la ITM. Cum vom proceda? Multumesc mult...
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:26, 6 Mai 2020
Urmați aceeași procedura ca la începutul negocierii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract colectiv de munca allexia007 allexia007 In februarie anul trecut angajatii unei firme cu peste 21 de pers au inceput negocierea CCM pe care au finalizat-o in aprilie 2014 fara a incheia un CCM (s-au ... (vezi toată discuția)
Act aditional la contract colectiv de munca - majorare salarii 01.02.2013 cioc natalia cioc natalia Buna ziua, Va multumesc pentru raspunsul dat anterior, dar mai am o mica problema: - am un contract colectiv de munca inregistrat la ITM in septembrie 2012, ... (vezi toată discuția)
Contract colectiv de munca încălcat bună ziua . lucrez la ... papacostas papacostas Contract Colectiv de Munca încălcat Bună ziua . Lucrez la o mare firma din București sindicatul a semnat în octombrie CCM pe anul 2023/2024 , și la ... (vezi toată discuția)