avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1065 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Condiții acordare bani pt bonă conform L35/2020
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Condiții acordare bani pt bonă conform L35/2020

Bună ziua. Se poate plăti un bunic pentru îngrijirea copilului de pana în 6 ani cu banii acordați în baza L35/2020( legea vorbește de bone) ?
Vă mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:52, 6 Mai 2020
Nu se poate plati , intrucat se solicita copia documentului în baza căruia se desfășoară activitatea de bonă în condițiile art. 7 din Legea nr. 167/2014.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent insertie Adina Vasilica Adina Vasilica Buna ziua, Incepand cu data de 06 aprilie 2020 ar trebui sa mi reiau activitatea la serviciu.Copilul are 1 an si 10 luni.Am depus dosarul de stimulent insa am ... (vezi toată discuția)
Contract munca part time intre 2 persoane fizice AlinaStefanuca AlinaStefanuca Buna dimineata Odata cu intoarcerea mea la birou o sa am o bona angajata part time. As vrea sa stiu care sunt pasii pe care trebuie sa ii parcurg pt a ... (vezi toată discuția)
Bona cu contract de munca nicoleta955 nicoleta955 Doresc sa mi se faca carte de munca . Lucrez ca bona la o persoana fizica, care are firma dar domeniul firmei este .... nu conteaza. Legal se poate intocmi ... (vezi toată discuția)