avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1027 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil pana la 7 ani
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil pana la 7 ani

Buna ziua,

Obtinerea indemnizatiei de crestere copil cu handicap pana la varsta de 7 ani este conditionata de un anumit grad de handicap? Care ar fi acela?

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Prelungire concediu crestere copil de la 2 la 3 ani. ELENA_M10 ELENA_M10 Buna ziua, as vrea sa stiu in ce masura se poate prelungi concediu de maternitate de la 2 la 3 ani pentru urmatoarea situatie:fetita mea de 1 an si 8 luni a ... (vezi toată discuția)
Ccc pentru copil cu handicap AncutaMaria AncutaMaria Buna ziua, Am depus actele pentru incadrarea fiicei mele in grad de handicap, voi merge la comisie doar in luna mai. Ea are 2 ani si 9 luni. Ma intereseaza ... (vezi toată discuția)
Despre indemnizatia crestere copil ContSters419675 ContSters419675 buna. daca sunt in gradul 3 de handicap ma incadrez sa primesc indemnizatie pentru cresterea copilului? multumesc! (vezi toată discuția)