avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Clasa bonus malus
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Clasa bonus malus

Salut! Am nevoie de o dovada scrisa oficiala a clasarii mele in sistemul bonus malus.
Mentionez ca nu am mai avut masina inmatriculata in Romania din anul 2006, am permis din anul 1997 si am nevoie de aceasta dovada oficiala scrisa in Olanda pentru a beneficia de o reducere a primei de asigurare pentru un autoturism achizitionat si inregistrat aici.
Multumesc.

Alte discuții în legătură

art.66 din norma asf nr.23/2014 Laurentiu_29 Laurentiu_29 Buna ziua, Pana anul trecut am fost posesorul unui autoturism care l-am folosit din 2005 pana in octombrie 2015, pentru care am platit polita RCA constant si ... (vezi toată discuția)
Asigurare auto in functie de varsta daedalus daedalus ati putea va rog sa-mi spuneti in baza carei legi se platesc asigurarile auto in functie de varsta? si la fel exista o lege care stabileste cuantumul ... (vezi toată discuția)
Transfer bonus malus asigurare auto danwilson danwilson Buna ziua, Detin doua masini, una mai veche cu bonus B12 si una achizitionata in 2015, pe care am inmatriculat-o in vara, cu o asigurare pe 6 luni, ce a ... (vezi toată discuția)