avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Termene legi adoptate de Senat
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Termene legi adoptate de Senat

O propunere legislativă, care a fost votată în Plenul Senatului și a fost adoptată( a obținut majoritate de voturi), cât timp durează pentru a fi trimisă spre promulgare?
Cel mai recent răspuns: jurist2020 , utilizator 11:35, 13 Mai 2020
Dacă Senatul e Camera decizională, legea trebuie trimisă la Președinte pentru promulgare, de regulă, imediat (asta înseamnă un termen de câteva zile).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

vinerea mare ,zi libera gluten gluten Propunerea legislativă pentru completarea alin. (1) al art. 139 din Legea nr. 53/2003 - Codul Muncii, care prevede adăugarea unei noi zile de sărbătoare ... (vezi toată discuția)
Concediu sarcina si lauzie nicola_ms nicola_ms Buna ziua, Am inteles ca s-a votat in senat propunerea legislativa de majorare a concediului de sarcina si lauzie de la 126 la 168 de zile. Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Legea cametei Teemo Teemo Am o dilema legata de legea cametei proaspat adoptata. Sunt (ne)fericitul partas al unui contract de imprumut dubios. Din cate am inteles a fost adoptata de ... (vezi toată discuția)