avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... albine
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

albine

buna ziua,vecinu meu are 60 de stupi amplasati intr un cartier de 10 case,nu putem sa stam in curte de albine plus ca toate casele sunt pline de escremente de la albine,l am rugat sa faca ceva pentru ca nu e normal sa nu putem sta in curte nici noi nici copii si ne vrea,La cine am putea sa ne adresam are voie sa tina stupii in apropierea atator case,V a multumesc
Cel mai recent răspuns: Andreea Bâcă , utilizator 10:40, 9 Iunie 2022
Sesizati oficial autoritatea de sanatate publica
multumesc
Bună ziua! Și vecinul meu are albine la distanță de 8 metri de gard,dar nu pot sta in curte și nici copii nu ii pot scoate din casă! Ne atacă fără a face nimic in fiecare zi ! Ce putem face? Copilul cel mare este trorizat și speriat !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu albinele vecinului alanda alanda Buna ziua, Ma vad nevoita sa apelez din nou la sfaturile dumneavoastra pentru a iesi din situatia in care am intrat fara de voia mea. Locuiesc in mijlocul ... (vezi toată discuția)
Ce drepturi am in curtea mea? alanda alanda Locuiesc la curte, in mijlocul unei localitati. Am un copil alergic la intepaturi de insecte. De 10 ani il rog pe vecinul meu care detine un jur de 50 de stupi ... (vezi toată discuția)
Pe terenul vecin (vecinul 1) se regasesc vreo 10 stupi de albine, ... SANTIER SANTIER Pe terenul vecin (vecinul 1) se regasesc vreo 10 stupi de albine, pusi de un alt vecin (vecinul 2) , intrucat terenul respectiv este lasat in nelucrare de ... (vezi toată discuția)