avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Credit ipotecar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Credit ipotecar

Bună ziua. Vreau sa achiziționez apartamentul cu credit ipotecar unde suntem 3 mostenitori, eu avand o cota de 3/8.pot vinde cota mea unuia din ceilalți mostenitori ca apoi eu sa fac credit ipotecar și sa achiziționez întreg apartamentul?
Cel mai recent răspuns: Adyy0102 , utilizator 18:24, 7 Mai 2020
Ce sens are sa faceti asa ? puteti face credit ipotecar ca sa cumparati cotele celorlalti.
Are sens pt ca dacă fac credit ipotecar pe întreg apartamentul mama obține mai mulți bani... E posibil?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună! În urma succesiunii după tatăl decedat, bunurile comune ... Emma77 Emma77 Bună! În urma succesiunii după tatăl decedat, bunurile comune ale părinților (o casa și un apartament) s au împărțit la 2/8 pt mama și 3/8 pt ... (vezi toată discuția)
Dreptul succesoral adison adison Dupa decesul tatalui meu, si impartirea masei succesorale intre mama si 2 copii, mi-a revenit o cota parte de 3/8 dintr-un ap cu 4 camere. Eu impreuna cu sotia ... (vezi toată discuția)
Succesiune - drepturi asupra cotei-parti din mostenire chana chana buna.am o mostenire din partea mamei,1/3 dintr-un apartament cu 4 camere in bucuresti.apartamentul fiind pe numele bunicii mele din cauza ca mama mea a murit ... (vezi toată discuția)