avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2005 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... recurs litigii munca - scutire taxe timbru
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

recurs litigii munca - scutire taxe timbru

Vreau sa fac recurs impotriva unei sentinte civile care a fost data de Tribunal sectia conflicte de munca, asig. sociale si contencios administrativ fiscal, respectiv impotriva punctului privind obligarea mea la cheltuieli de judecata onorariu avocat, cheltuieli facute de reclamant. Trebuie sa mai platesc taxe de timbru sau cererea de recurs e scutita ? Reclamantul la primul termen de judecata a renuntat la unul din capetele de cerere pe care le invocase.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:08, 15 Decembrie 2009
Solutionarea litigiilor de munca este scutita de plata taxei de timbru. Nu platiti nimic.
Nici in recurs nu se plateste taxe judiciare de timbru .. trebuie sa se coroboreze prevederile Codului Muncii cu cele ale Legii nr.146/1997 referitoare la taxele judiciare de timbru .;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa timbru AION AION Intr-un proces civil (conflicte de munca) pe care l-am castigat , dar avocatul nu a cerut cheltueli de judecata , poate fi considerata cererea cheltuelilor de ... (vezi toată discuția)
Taxa judiciara de timbru . scutire primaria mun bucuresti? RADU SAVALACHE RADU SAVALACHE Buna ziua. Solicit o parere cu privire existenta/inexistenta platii taxei de timbru, a P.M.B- prin Primarul General intr-o actiune in constatarea dreptului ... (vezi toată discuția)
Scutire la plata taxei judiciare de timbru. MelindaB. MelindaB. SALUT ! Bine v-am gasit.:) (sunt noua pe aici) M-ar interesa opiniile voastre in aceasta speta. In prima instanta, reclamanta avand pretentii banesti, ... (vezi toată discuția)