avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Medical sarcina
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Medical sarcina

Buna ziua! As vrea sa stiu si eu daca mi sa calculat corect salariul. În luna aprilie am fost in medical pentru ca sunt însărcinată si am avut codul 01 si sunt nemulțumită de cati bani am luat. Eu am un salariu brut de 3932 si am luat doar 2002 salariu net. Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 23:29, 11 Mai 2020
Cod 01, procent 75%, probabil, calcul corect.

Trebuie sa ne dati venitul brut realizat in ultimele 6 luni anterioare, ca sa putem verifica.
Ultima modificare: Luni, 11 Mai 2020
Iulian MANEA, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical, calcul salariu andreeapotoroc andreeapotoroc Buna ziua! Am o mare rugaminte la dumneavoastra! Pe luna aprilie 2014 am avut medical platit 75% pentru 10 zile. Salariul brut este de 2222 ron si net de 1575 ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu de risc maternal Agripin Agripin Ma puteți ajuta va rog cu calculul unui concediu de risc maternal ? Salariul brut pe luna octombrie a fost 2200, iar din noiembrie a fost 2520. Mulțumesc (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza indemnizatia de concediu medical luat imediat dupa ccc? orora orora Buna ziua, Ma intereseaza cum se calculeaza concediul medical cu cod 01 imediat dupa CIC. Se iau in calcul veniturile din indemnizatia de crestere copil ? ... (vezi toată discuția)