avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Nevoie urgenta de informare - Greva foamei persoane ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Nevoie urgenta de informare - Greva foamei persoane blocate pe vas de croazieră

Tinand cont de cruza Covid-19, multa lume este blocata in diverse locuri ale lumii.
Un numar destul de mare suntem blocati pe vasele de croaziera.
De 1 luna incontinuu ni se promit zboruri charter(sunt foarte scumpe pentru companie), ne transfera de pe o barca pe cealalta si ne tot amana.
Ce putem face pentru a ne recupera investitiile pentru a venii aici si pentru a ajunge acasa??
Mentionez ca un grup destul de mare incepand de astazi au trecut la greva foamei(respectand in continuare conditiile impuse)
Asteptam un raspuns. Multumim.

Alte discuții în legătură

Am și eu o problema și cer părerea voastră că nu știu ce ... KyryKiri KyryKiri Am și eu o problema și cer părerea voastră că nu știu ce să fac,lucrez cu o firma de investiții folosesc revolutul pentru tranzacții( persoanele care ... (vezi toată discuția)
Au fost publicate normele de aplicare a modificarii codului fiscal referitoare la impozitul forfetar Alin Popescu Alin Popescu Avocatnet.ro va prezinta in varianta integrala HG nr. 488/2009 - completarea Normelor metodologice de aplicare a Codului Fiscal. Pentru a le citi, va ... (vezi toată discuția)
Alegerile parlamentare din luna decembrie 2020 va par potrivite ... CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Alegerile parlamentare din luna decembrie 2020 va par potrivite in acest moment? Ar ajuta la reducerea numărului de infectari sau la eradicarea virusului ... (vezi toată discuția)