Vi se pare "exagerat" titlul? Mie, sigur nu... Da, pot fi acuzat de subiectivism, dar asta e...
Deci...
Am fost impiedicat sa-mi intru in mostenire, de un domn care mi-a fluturat un act in care tata, decedat intre timp, ar fi semnat ca lasa casa si toate bunurile, dupa moarte, acestui domn... Un antecontract, care vasazica... Doar ca pe actul in cauza, nu este semnatura tatalui meu. Politia a efectuat o expertiza care concluzioneaza raspicat: nu este semnatura autorului (tata, adica)...
Dar expertiza asta nu a fost luata in calcul la proces (am ajuns si aici, stiti, toata treaba...; obtinerea unei hotarari care sa tina loc de act autentic, bla-bla-bla...)...
Si s-a suspendat civilul pentru penal.... Am facut, evident, plangere la Parchet. Judecatorul a cerut expertizare la INEC. Am platit, s-a facut expertiza, care spune ca nu poate stabili daca este sau nu, semnatura tatalui meu... Si tot expertiza in cauza, la fel spune ca, nici expresia "Bun si aprobat..." ("scrisa" de tata, fireste), nu poate fi analizata sau cum sa spun, nu i se poate atribui in mod cert, autorul. Deci, tata ar fi putut semna sau nu. Exact NIMIC, adica. Am cerut contraexpertiza, din nefericire, tot la INEC (stiti de ce, nu insist), si, ca si la prima expertiza, ingrijorarea "organelor" a fost "cine plateste"... Evident, tot eu....
Intrebare: Ce pot face? Ce as mai putea face?... Ce ar mai fi de facut?
:-/
Sunt confuz, iertare..
Completati Domniile Voastre intrebarile nepuse si ajutati-ma cu o vorba...
In situatia mea, credeti-ma, conteaza enorm..
Va multumesc frumos...
Cel mai recent răspuns:
Radu Gabrian , Mediator
04:47, 20 Decembrie 2009