avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Contestație executare silită
Discuție deschisă în Executare silită

Contestație executare silită

Bună ziua! Vreau să știu cum se depune o contestație la executare silită și dacă este neapărat necesar să depun contestația prin avocat sau o pot depune eu personal, mi sa întocmit un dosar de executare silită abuziv, datoria a fost prescrisa de 2 ani, dobanda exagerată iar instituția financiară nebancara de unde a fost luat creditul respectiv a fost desființată din ianuarie 2018, am luat legătura cu un avocat și explicându-i situația mia comunicat că suma este mult prea mică și el nu mă poate asigura că cererea la contestație va fi admisă cu toate că cererea de executare silită este abuzivă
Ultima modificare: Luni, 11 Mai 2020
cornel2222, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:10, 11 Mai 2020
Nu e musai sa aveti avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor disperat pentru solutionarea unei executari RAISA76 RAISA76 Buna ziua! Am si eu o mare nelamurire si consider ca in cazul meu s-a facut un mare abuz. in anul 2006,am facut o descoperire de card in valoare de 1700,si ... (vezi toată discuția)
Blocarea contului fara atentionare este legala? marianapruteanu marianapruteanu Am avut un credit la un IFN intocmit in august 2009, pe care l-am platit corect pana in 2010.Ca urmare a taierii salariilor din 2010 si a faptului ca eram unic ... (vezi toată discuția)
Nelamurire suma executare silita t.andrei t.andrei Buna ziua. Sunt executat silit. Este a doua executare sililta pentru acelasi credit. La prima executare am facut contestatie pentru comisioane abuzive si ... (vezi toată discuția)