Buna ziua.
Sunt executat silit.
Este a doua executare sililta pentru acelasi credit.
La prima executare am facut contestatie pentru comisioane abuzive si pentru faptul ca executorul nu s a informat despre adresa mea actuala.
Am castigat procesul dar doar pe eroarea legata de adresa, Referitor la comisoanele abuzive mi a fost respinsa contestatia.
Din cate stiu nu mai pot contesta acele comisioane.
Nelamurirea mea este ca intre cele doua dosare exista o diferenta intre sumele pentru care sunt executat.
Pot face contestatie la executare datorita faptului ca in primul dosar de executare a fost solicitata o suma iar in acesta sunt executat pentru o suma mai mica( fara a face vreo plata intre timp}??
Multumesc
Deci pana la urma vi s-a admis contestatia la executare pe care ati depus-o. Nu se intelege. Ce a dispus instanta in prima contestatie? Admiterea contestatiei presupune desfiintarea tuturor actelor de executare.
Daca adresa dvs pe care ati furnizat-o la momentul incheierii contractelor s-a schimbat intre timp si executorul a comunicat la acea adresa, tot se considera comunicate actele.
Legat de a 2-a contestatie, vedeti daca puteti depune contestatie si vedeti daca s-a prescris dreptul. Legat de sume, doar executorul poate pune la dispozitia dvs modul in care s-a efectuat calculul, dar probabil ca nu o va face si va astepta sa vada daca solicita instanta. Diferenta de sume nu reprezinta un motiv temeinic de admitere a contestatiei.
Oricum, nu e totul clar.