avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate adauga servicii sau oferta seap
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

adauga servicii sau oferta seap

Buna ziua.
Imi cer scuze daca s-a mai pus intrebarea si nu am vazut,
Oare pot face rost de undeva de un ghid foarte simplist de adaugare produse in calendarul electronic din seap?
Sau adaugare doar serviciu. Nu am inteles exact inca cum se procedeaza desi am rasfoit un ghid stufos.:(
Am o firma de productie publicitara, (bannere,meshuri,afise etc) si as vrea sa stiu varianta simpla de adaugare in seap.
Se pune fiecare produs in parte si autoritatile contractante isi aleg ce au nevoie?
Multumesc
Ultima modificare: Luni, 11 Mai 2020
babu2, utilizator

Alte discuții în legătură

Tombola publicitara sau joc de noroc? razvanc11 razvanc11 Buna ziua, citesc de mult timp acest forum insa intrucat tot timpul am gasit raspunsuri bune nu am fost nevoit sa-mi creez cont pentru a adauga ceva nou. Insa ... (vezi toată discuția)
Caen anunturi, adsense, produse/servicii digitale alexran alexran Lucrez la un proiect online care include pe aceeasi platforma: 1. un serviciu de anunturi (vanzari/cumparari, oferte de joburi, etc); 2. spatiu de reclama ... (vezi toată discuția)
Productie sau servicii ilsssa ilsssa firma cod caen 7311- Activitati ale agentiilor de publicitate, asociat unic fara salariati - printarea de carti de vizita+flyere pt clienti, este ... (vezi toată discuția)