avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 441 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... contract asociere
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

contract asociere

Buna ziua,
Firma x se asociatza cu o alta firma Y pentru un ctr de prestari servicii ,este vb de o situatie de lucrari .
Firma x isi i-a banii de la primarie pt lucrare si si-a deschis cont de garantie la trezorerie.
Firma Y in urma unor discutii fara rezultat vrea s a-si deschisa si ea un cont de garantie si sa-i viram banii .
Eu m-am interesat si am inteles ca ptr un contract nu se poate deschide un al doilea cont de garantie.
Contul de garantie al firmei X este blocat de primarie pana la terminarea lucrarii.
Cum pot eu sa-i virez banii daca am contul blocat s-au spuneti mi dvs ce ar trebui sa fac..

Alte discuții în legătură

Cont de garantie Serbanstefan21 Serbanstefan21 Buna ziua, Firma x se asociatza cu o alta firma Y pentru un ctr de prestari servicii ,este vb de o situatie de lucrari . Firma x isi i-a banii de la ... (vezi toată discuția)
Plata online in condtul unei alete firme ( partial plata) incepator c.j incepator c.j Buna ziua, Am o intrebare, firma x a emis o factura catre firma y, firma y a facut o plata partiala la firma G din neatentie , firma G este de buna credinata ... (vezi toată discuția)
Cont trezorerie magureanu_laurentiu magureanu_laurentiu SRL poate face plati din contul de la trezorerie direct catre furnizori fara sa-i transfere in contul curent de la banca? (vezi toată discuția)