avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Incalcare confidentialitate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Incalcare confidentialitate

Buna ziua. Daca am semnat un contract cu o clauza de confidentialitate pentru suma de bani specificata in el si e nevoie de acea informatie intr-un proces civil, se considera ca nu am respectat contractul?
Practic va afla acea suma judecatorul si partile implicate.

Alte discuții în legătură

Contract de confidentialitate Mondeo3409 Mondeo3409 Buna ziua, As dori sa stiu daca un contract de confidentialitate semnat la incheierea contractului de munca are valabilitate doar pe teritoriul Romaniei ori ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract mediere roxana-marilena roxana-marilena Buna ziua! In urma cu 5 luni am obtinut un contract de munca in Belgia ca asistent medical cu ajutorul unei firme de recrutare. Acest loc de munca nu ma ... (vezi toată discuția)
Clauza de mobilitate; desfacerea disciplinara cim. JohnnyBRB JohnnyBRB Buna ziua, am si eu niste intrebari: 1. Daca se desface un CIM pentru motive disciplinare, acest lucru figureaza undeva si viitorul angajator va afla? Ma ... (vezi toată discuția)