avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Intervenient fortat
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Intervenient fortat

In timp ce faceam manevre sa parchez masina pe o strada, intr-o parcare amanejata, fara intentie,am lovit cu bara din spate a masinii pe care o conduceam bara din fata a unei masini care era parchata(soferul acesteia era in masina).
Impreuna cu acesta am facut o evaluare a pagubelor(ii zgariasem bara).
Am facut o intelegere pe cale amiabila,accident fara victime,si i-am dat copie dupa asigurarea RCA.
Acum catva timp am primit o citatie de la judecatorie in care am fost chemat ca intervenient fortat in conflictul juridic dintre cele doua firme de asigurari.
Intrebari: Nu inteleg ce trebuie sa scriu in intampinare, atat timp cat in itelegerea amiabila am trecut ce s-a intamplat precum si schita cu lovirea usoara.
Care este rolul meu in cearta intre firmele de asigurari ,ca una cere un tarif iar cealalta il considera prea mare..
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cristian Costin Miloș , Avocat 22:29, 11 Mai 2020
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Scrieti exact ce ati scris si in intelegerea amiabila. Scrieti punctul dvs de vedere.
Citarea dvs este o chestiune procedurala normala, nu trebuie sa va alarmati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! in urma unui accident (tamponare usoara fara victime) ... aalecs24 aalecs24 Buna ziua! In urma unui accident (tamponare usoara fara victime) al carui vinovat am fost eu, am incheiat constatarea amiabila cu pagubitul, iar acesta si-a ... (vezi toată discuția)
Buna seara! care este rolul unei persoane intervenient intr-un ... leonardy44 leonardy44 buna seara! care este rolul unei personae -intermitent intr un dosar? multumesc! (vezi toată discuția)
Citatie in calitate de intervenient fortat ContSters236702 ContSters236702 Buna ziua. Fiica mea a provocat un accident (a trecut pe rosu), i-a produs daune masinii lovite, fara victime, intelegere amiabila. Conducatorul auto lovite ... (vezi toată discuția)