avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Montare legala a unei camere de filmat
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Montare legala a unei camere de filmat

Doresc sa montez la bloc, în fata ușii, o camera de filmat. E problema dacă se înregistrează și ce se întâmplă la ușile vecine?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:29, 12 Mai 2020
Instalarea sistemelor de preluare si stocare imagini,intra sub incidenta legii specaile a datelor cu caracter personal
Instalarea sistemelor de supraveghere si stocare date in condominii se poate realiza legal,numai cu parcurgerea procedurii legal prevazute cu acordul tuturor proprietarilor si al asociatiei de proprietari
Instalarea sistemului de supraveghere in condominiu trebuie sa fie executata de catre operator autorizat cu licenta de la IGPR

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Camere supraveghere bloc andrei_70 andrei_70 Un proprietar al unui apartament situat la parterul blocului, care are intrarea in locuinta prin balcon, a montat de curand 2 camere de supraveghere, la cele 2 ... (vezi toată discuția)
Montare camera supraveghere curte Mariana Rosca Mariana Rosca Buna ziua. In urma unor evenimente nefericite de care am avut parte( intrat si furat din curte), dorim sa instalam cateva camere de supraveghere in curte, ... (vezi toată discuția)
Montaj camere de supraveghere la bloc. MihaiGherasim MihaiGherasim Buna ziua. Am nevoie de un sfat. Locuiesc intr-un bloc cu 4 scari, 10 apartamente pe scara, in ultima scara a blocului (forma de L). Nu avem asociatie de ... (vezi toată discuția)