avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acționare în judecată
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acționare în judecată

Există și cea mai mică șansă de a câștiga un proces pe care l-aș intenta unui vecin care crește păsări de sacrificiu la nici 1 metru de limita de proprietate dintre noi de 10 ani și care nu a înțeles că acest lucru creează disconfort? Datele problemei : localitate municipiu reședință de județ, creșterea păsărilor de sacrificiu interzisă total de HCL din 2008. Mă gândeam și la daune morale pentru familia mea pentru toți acești 10 ani deoarece pot invoca prejudiciul hedonist. Vecinul are de unde!
Cel mai recent răspuns: wersatu , utilizator 18:17, 12 Mai 2020
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Complicat, dar sunt sanse.
Angajati un avocat.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Incercați să formulați o acțiune în răspundere civilă delictuală solicitând repararea prejudiciului moral cauzat însă nu vă așteptați la despăgubiri prea mari...
Sincer nici nu îmi doresc banii acestui individ, doream doar să primească o palmă din partea legii pentru a-și da seama că bunul simț nu a murit.

Avocat Tabrea Alexandru a scris:

Incercați să formulați o acțiune în răspundere civilă delictuală solicitând repararea prejudiciului moral cauzat însă nu vă așteptați la despăgubiri prea mari...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legislatie privind cresterea animalelor in zone rezidentiale Laura_BV Laura_BV Locuiesc intr-un orasel care nu este resedinta de judet, intr-un cartier de case. Eu si vecinul meu am impartit un lot de 1000mp, fiecaruia dintre noi ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! dacă un bărbat, colegul soțului meu, a afirmat ... Sorina Gabi Sorina Gabi Bună ziua! Dacă un bărbat, colegul soțului meu, a afirmat către toți colegii săi, în afara soțului meu (căruia i se aruncă anumite aluzii ... (vezi toată discuția)
Medic stomatolog sau talharie pe fata cristina_mihaela cristina_mihaela In perioada 01-30 septembrie 2008 mi-am efectuat o lucrare la un medic dentist; respectiv coroana mixta metalo ceramica formata din sase dinti a 350 ron ... (vezi toată discuția)