avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Ce este de facut
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Ce este de facut

Sunt deranjat de herghelia de pisici ale vecinului. Toata curtea-i plina de rahati. I-am spus ca-i sparg geamurile la casa si masini si degeaba. Nu vrea sa ia nici o masura. Cred ca iau drujba si intru peste ei.
Ultima modificare: Luni, 11 Mai 2020
stirbu67, utilizator
Cel mai recent răspuns: stirbu67 , utilizator 06:02, 14 Mai 2020
Inteleg ca aveti curte comuna ?
Ceea ce doriti sa faceti poate fi considerata agresiune si fapta este de competenta codului penal.
Daca nu va intelegeti pe cale amiabila puteti sesiza DJSP, DJSV si primaria in scris cu nr. de inregistrare/ data.
Aveti si solutia deschiderii unei actiuni in instanta impotriva vecinului.
De ani de zile s-au facut demersuri, au inceput cu gaini, curci , etc. Nu este curte comuna. Eu am gard din plasa intrucat am doar 3 catelusi iar pentru mine gardul este doar o delimitare de spatiu. El are vreo 200 de animale, nu plateste taxe iar conform legilor ar trebui sa-si faca gard corespunzator, insa ajungem la primul mesaj... adica nu vrea sa ia nici o masura, ba mai sunt si irascibili. Nu prea am timp si bani de aruncat pe proceduri anevoioase. A mai venit o data sanepidul au baut o cafea si au plecat... Chestia cu drujba era o gluma, dar in gluma se spune adevarul.
Posibil sa rezolvati doar printr-o actiune in instanta.
Ce procentaj are "Posibil" ?
Nimeni nu poate sti ce va hotari o instanta de judecata.

Alte discuții în legătură

Legal sau ilegal / eliberare zona de pisici DUM_LIVIU DUM_LIVIU Buna ziua, Am si eu o problema. Am niste vecini care si-au lasat libere pisicile ce initial le tineau in casa. Acestea atrag la randul lor alte pisici. Casele ... (vezi toată discuția)
Probleme vecini stirbu67 stirbu67 Buna ziua De 5 ani ma cert aproape zilnic cu vecina care \\"creste\\" peste 100 de gaini, curci, bibilici, pisici, caini, multe din ele la mine in curte, pe ... (vezi toată discuția)
Curte in indiviziune andrey_tanase2004 andrey_tanase2004 rog respectuos sa ma ajutati daca se poate cu un raspuns legat de o situatie foarte deranjanta in care ma aflu.locuiesc intr-o casa P+1 in care eu detin ... (vezi toată discuția)