avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ajutor !!
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ajutor !!

Buna dimineata ! In data de 26 aprilie 2020 , vecinul meu a avut nevoie de mine ptr a face cate ceva la foisorul lui , intre timp a facut un gratar sa mancam cate ceva si a dat drumul la muzica in curte , la nici jumatate de ora a venit la poarta politia comunitara anuntati probabil de alt vecin .Mentionez ca muzica nu era tare , cand au venit politistii comunitari ne.am putut intelege destul de bine .Acestia a amenintat ca ii vor da amenda vecinului meu ,iar eu am intrebat ptr ce ii da amenda iar politistul s.a simtit jignit de aceasta intrebare , mi.a luat si mie datele si m.a amenintat ca imi da si mie amenda .Dupa o saptamana ne.am trezit cu amenda , vecinul 300 ron iar eu 3000 ron .Procesul verbal l.am primit prin posta nefiind de fata cand politistii l.au inregistrat .Ma simt abuzat pe buna dreptate !Am uitat sa adaug ca era muzica la ora 18 , nu 22 sau orice alta ora la care intradevar ar fi putut sa deranjeze pe cineva din jur .
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 08:25, 12 Mai 2020
Buna ziua,
Nu cred ca ati primit amenda pentru muzica, ci pentru nerespectarea regulilor din starea de urgenta ( trebuie sa scrie in p.v. temeiul legal al amenzii).
Aveti timp sa o contestati pana la sfarsitul lunii.
In p.v nu e nimic scris de starea de urgenta , ci despre faptul ca eu am deranjat organele de politie ca nu i.am lasat sa isi faca treaba , total neadevarat doar nu le.am luat pixul din mana si nici nu am vb urat cu ei .
Cum v-am spus si mai sus, aveti timp pana la sfarsitul lunii sa contestati amenda.
Puteti solicita ajutorul unui avocat, daca nu va descurcati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda fantastica mefisto66 mefisto66 Uimitor. am venit la un magazin sa fac un retur la un produs..desigur ca nu sa produs nici un retur dar in timpul discutiei pe care o aveam cu managera ... (vezi toată discuția)
Contestare amenda Abelatrix Abelatrix In data de 23 Feb 2013 impreuna cu mai mult adolescenti (in jur de 50 de oameni) ne.am adunat in centrul orasului pentru a filma un clip de cateva ... (vezi toată discuția)
Agresiune fizica Costy81 Costy81 Buna seara.sunt victima,agresat fizic,lovituri cu pumn in fata,picioare,cazut inconstient.spun ei ca eram in stare de ebrietate si injuram,posibil.am fost la ... (vezi toată discuția)