avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1104 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenda fantastica
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenda fantastica

Uimitor. am venit la un magazin sa fac un retur la un produs..desigur ca nu sa produs nici un retur dar in timpul discutiei pe care o aveam cu managera magazinului o alta angajata pe un ton de soprana sa trezit sa imi zica ca nu stiam ca nu se fac retureaza banii pe produse??.... si i.am spus ,cred eu destul de civilizat sa nu fie nesimtita si sa ma lase sa imi termin conversatia cu managera.. intre timp si acum incepe fantasticul.. 3 agenti de politie venisera cu alte treburi in magazin si cand au ajuns la casa unul dintre ei mi.a cerut buletinul fara sa se legitemeze sau sa imi zica verbal despre ce urma sa se intample .....m.am gandit ca poate pur si simplu l.au cerut sa imi ia datele chiar nu ma asteptam la altceva. Intre timp eu mi.am continuat discutia .. apoi politisul mi.a dat buletinul inapoi si aducandu,mi la cunostina ca tocmai am primit amenda de 1000 de ron care dupa 5 minute de explicatii ....ca nu este normal si legal ce fac ei sa rotunjit la 500 de ron pentru tulburarea linistii publice si injurii aduse angajatei .. "ca am facut.o nesimtita" desi eu i.am spus " nu fii nesimtita " am refuzat sa semnez aceasta idiotenie de amenda.Nu imi vine sa cred ca am primit amenda intr.un magazin din mall... ce liniste sa deranjez intr.o locatie de acest gen cand eu nici macar nu am gesticulat in nici un fel nici macar nu m.am miscat 1 metru de la casa. Nu se poate asa ceva , lumea se omoara pe strada se injura umbla beata .. si nu se aplica amenzi . si eu client venit sa fac un retur sa ma trezesc cu amenda de 500 de ron motiv : deranjarea linistii publice si injurii aduse " domnisoarei " stiu ca pare stupid .. dar de dragul curiozitatii vreau sa fac reclamatiei agentilor care nu s.au legitimat stiu doar sectia ,in inregistarea video din magazin se vede clar ca nu am facut nici un fel de scandal/ discutii aprinse sau alte gesturi. Domnii politisti au refuzat sa imi zica pe ce motiv primesc amenda . au refuzat sa imi arate amenda cu pretextul ca sa astept sa isi termine treaba sau daca o semnez mi.o arata daca nu o semnez o vad peste 15 zile. Le.am cerut sa se legitimeze si unul dintre ei mi.a spus ca de ce sa se legitimeze , ce eu m.am legitimat in fata lui. Le.am explicat ca in dex si nicaieri expresia "nesimtit" nu este nici insulta si nici injuriu si ce liniste sa deranjez intr.un magazin in mall unde dabia te intelegi din cauza ca bubuie muzica ?? am stat 30 de minute dupa ei in magazin si pana nu si.au terminat treaba nu mi.au aratat amenda sa vad suma motivul etc. imi cer scuze pt punctuatie/gramatica dar am incercat sa spun totul cat mai simplu si rpd sa pot afla praresi si sfaturi. :O:O:O:O:O:O:O
Cel mai recent răspuns: mefisto66 , utilizator 12:25, 1 Februarie 2015
Asteptati amenda acasa si apoi faceti contestatie in termenul legal, in care explicati ce si cum s-a intamplat asa cum ati scris aici pe forum. V-a facut returul pana la urma?
Nu a mai fost facut returul, toata scena asta s-a intamplat ieri si am fost prea uimit de situatie ca am si uitat de el #-o :D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suntem acuzati de delapidare nicoletaalina nicoletaalina Buna seara....acum 1 an si 7 luni m.am angajat la un minimarket lucrator comercial dupa vreo doua saptamani am fost mutata la casa.....angajati au tot venit si ... (vezi toată discuția)
Plangere penala pentru distrugere ionescucristian1 ionescucristian1 Buna ziua! Pe cat de scurt se poate supun atentiei Dvs. urmatoarea speta: In urma cu aprox. doua saptamani pe o strada privata(drum de servitute), se afla un ... (vezi toată discuția)