avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Piata agroalimentara
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Piata agroalimentara

Buna ziua,

In contextul situatiei, va rog frumos sa ma ajutati cu urmatoarea problema.
Parintii mei au un stand cu produse de curatenie si igiena personala intr-o piata acoperita (hala). Din 28 martie , politia economica a inchis standul conform ordonantei militare.
Acum, odata cu intrarea in stare de alerta, ei isi pot deschide standul?
Nu as vrea sa ne ducem la stand si sa primim vreo amenda.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: jurist2020 , utilizator 11:00, 12 Mai 2020
Așteptați să apară cadrul legislativ, care reglementează noua ”stare”!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatii cafenea(?) unoarecare unoarecare As vrea sa deschid sezonier, in propria curte, intr-o statiune la Marea Neagra, intr-un spatiu destul de restrans, un colt placut in care sa servesc o cafea ... (vezi toată discuția)
pizzar p.f.a si angajati mirela 20 mirela 20 Buna ziua, cu diploma de pizzar pot deschide P.F.A pentru a vinde grofe, clatite, fursecuri, pizza, hotdog, ... toate preparate intr-un stand inchiriat unde ... (vezi toată discuția)
Cat sunt de legale restrictiile in timpul starii de alerta? voicud voicud Avand in vedere punctul 6 al articolului 115 din constiturie, sunt legale restrictiile din timpul starii de alerta avand in vedere ca este reglementata de o ... (vezi toată discuția)