avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Ce acte prezint la control, Polițistului
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Ce acte prezint la control, Polițistului

Sunt asociat unic la SRL

1)*Ce acte trebuie sa prezint la control Polițistilor, când trebuie să trec dintr-o localitate în alta.
Nu am salariați pana în prezent,

Execut zugrăveli apartamente.

2) * Pot sa execut aceste lucrări în apartamente, în perioada stării de alerta?
Cel mai recent răspuns: calarasanu , utilizator 16:17, 14 Mai 2020
Haideti sa vedem ce o sa scrie in lege...
Dupa parerea mea... o sa aveti nevoie de o dovada ca detineti SRL-ul cu obiectul de activitate...si un contract de prestari servicii din care sa rezulte ca va deplasati la adresa...pentru desfasurarea activitatii...
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua! Nu sunt jurist, dar si noi suntem intr-un domeniu similar (ce implica montaj mobila la domiciliul clientului) si am scris foaie de parcurs pentru autovehicule transport marfa, ordin de deplasare (se gasesc formulare tipice la librarii), o lista cu toate adresele clientilor din ziua respectiva (ca sa vada politistul traseul despre care e vorba), si declaratia pe propria raspundere cu optiunea bifata "deplasare in interes profesional". Pana acum nu am primit amenda desi colegii au fost opriti de politie. Faptul ca marfa ce urmeaza a fii livrata e in masina probabil ca e un aspect important (se vede cand omul merge la munca nu la distractie)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transport angajat in perioada crizei calarasanu calarasanu Buna ziua, Am un angajat care se intoarce de la montaj marfa la domiciliul clientului la ore relativ tarzii, si i s-a stricat masina si maxi taxi la ora ... (vezi toată discuția)
Srl-ul meu a fost dat in judecata ... lbg4 lbg4 Buna ziua, Am o situatie in care srl-ul meu a fost dat in judecata in urma unei livrari de mobilier pe comanda necorespunzator. Pe scurt: dupa ce faceam ... (vezi toată discuția)
Ce tip de foaie de parcurs sa folosesc ? buna ziua! detin si administrez o microintreprindere, , srl care ... maraloiu maraloiu Buna ziua! Detin si administrez o microintreprindere, , SRL care are ca obiect principal de activitate 702 Activitati de consultanta in management si 7022 ... (vezi toată discuția)