avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 317 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contestatie decizie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contestatie decizie

Buna ziua va rog să mă ajutați!Cu ani în urmă bunica împreună cu ceilalți copii au cedat dreptul de proprietate unui singur copil,din păcate nu au existat clauze însă înțelegerea dintre acesta și bunica a fost aceea de a o îngriji.De curând a fost alungată din casa ,jignita și umilită in condițiile in care aceasta are 75 de ani.Legal mai pot face cv? Ma puteți ajuta?
Ultima modificare: Marți, 12 Mai 2020
GAB2, utilizator

Alte discuții în legătură

Dreptul la casa bunicilor adelanegreanu adelanegreanu Buna ziua! Va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat. Este vorba despre un teren pe care sunt construite doua case, proprietatea bunicului meu. Sotia lui, bunica ... (vezi toată discuția)
Grija parinti alexandru23 alexandru23 Hello, Situatia este asa: Un cuplu de batrani cu mai multi copii. Acum cativa unul dintre batrani moare iar unul dintre copii se muta in casa parinteasca ... (vezi toată discuția)
Intelegere verbala gheorghe65 gheorghe65 Fratele meu a avut grija de bunica si inainte de revolutie a primit o casa + teren in urma unui contract clauza de intretinere. De asemenea, a primit prin ... (vezi toată discuția)