avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Ce inseamna deplasare in afara localitatii?
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Ce inseamna deplasare in afara localitatii?

Daca eu locuiesc intr-o comuna de langa Cluj, de exemplu, si vreau sa ma deplasez pana in oras, in centrul vechi al Clujului, am nevoie de declaratie? Pentru mine, localitatea este doar comuna in care locuiesc sau Clujul, ca oras/municipiu?
Ultima modificare: Marți, 12 Mai 2020
LiaM9, utilizator
Ramane de vazul in ce forma se adopta legea. Daca legea va cuprinde sintagma "in afara localitatii", aceasta va insemna in cazul dvs, conform dex-ului, comuna.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,

S-a propus ca in zonele metropolitane aceasta declaratie pe proprie raspundere sa nu fie necesara.

Vom observa in concret ce obligatii vor fi instituite in starea de alerta, prin dispozitii normative.

O zi placuta ,

av.Stoica Ioana.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie pe propria rapundere - stare de alerta AlbertCaf AlbertCaf Buna ziua! Este necesara declaratia pe propria raspundere pt iesirea din localitate pt a merge intr-o localitate la 30 km? (vezi toată discuția)
Situatia de calatorie intra-judeteana dupa 15 mai CUchina12 CUchina12 Buna ziua, O intrebare specifica care ar putea fi de ajutor mai multora (cu probleme similare). Pe data de 15 sau 16 trebuie sa fac urmatoarele: 1.Sa merg ... (vezi toată discuția)
Amendã staționare fãrã bilet în parcare cu platã sebastianflaviu sebastianflaviu Bună ziua, Situația stă în felul următor: mașina pe care am parcat-o undeva în centrul orașului Cluj-Napoca, am primit 100 ron ... (vezi toată discuția)