avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Atribuții control poliția locală
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Atribuții control poliția locală

Buna ziua,am si eu o intrebare.Pol locala poate controla o firma ? Si mai ales in perioada ordonantei de urgenta ?Si daca da,ce trebuie sa prezinte in momentul cand vin in control . Multumesc ptr raspuns.
Cel mai recent răspuns: PaulAlexandru101 , utilizator 03:37, 19 Mai 2020
În primul rand contează ce fel de activitate desfășoară firma respectiva și care a fost obiectul controlului.
Dar da, inspectorii din cadrul Politiei Locale au atribuții de control asupra unor categorii de societăți comerciale. Înainte de efectuarea controlului au datoria de a-și declina identitatea, în condițiile legii, ca orice agent constatator (nume, prenume, funcție, instituție) și, în cazul în care nu poarta uniforma, ar trebui sa va prezinte legitimația sau insigna după caz. Atât.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Control politie comunitara arara arara Buna seara. Sunt P.F.A cu sediu pe propritatea mea si va rog sa-mi spuneti si mie daca cei de la politia comunitara au voie sa imi controleze actel, fara sa ... (vezi toată discuția)
Obligatia politistului de a se legitima ContSters207277 ContSters207277 Cum trebuie inteleasa [b]obligatia de a-si face cunoscuta identitatea[/b] ?! Este obligat sa prezinte legitimatia sau un act care sa-i ateste calitatea de ... (vezi toată discuția)
Cum pot verifica autoritățile firmele cu angajați teoretic în șomaj tehnic, dar practic la muncă, pentru că lucrează de acasă? Emilika40 Emilika40 Se discută mult, în online, că sunt angajatori care încasează bani de la stat pentru șomajul tehnic al salariaților care pot munci de acasă. Fizic, ... (vezi toată discuția)