avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1191 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale control politie comunitara
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

control politie comunitara

Buna seara. Sunt P.F.A cu sediu pe propritatea mea si va rog sa-mi spuneti si mie daca cei de la politia comunitara au voie sa imi controleze actel, fara sa fie insotiti un angajat al primariei (dupa cum stiam eu) si in plus cel ce m-a controlat nu era imbracat in uniforma corespunzatoare. Daca a fost o incalcare a legii, cum pot sa reclam aceasta? Va multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: romascanu , moderator 07:16, 14 Martie 2007
mai nou: se pare ca au voie sa faca mici controale.:D
in privinta uniformei, nu conteaza, daca a prezentat legitimatia este in regula.
... dar stie ce: pt. linistea ta poti sa faci o sesizare, in fond e dreptul tau sa te plingi ori de cite ori consideri ca esti vatamat/a prin ceva.
succes!
Multumesc pentru raspunsuri dar daca "mai nou au voie sa faca si controale" puteti sa-mi spuneti in baza carei/caror legi sau hotarari ? Eu am cautat in legea nr. 371 din 20/09/2004, privind înfiintarea, organizarea si functionarea Politiei Comunitare si nu am gasit nimic iar in Hotararea consiliului local Ploiesti (de unde va scriu) pe care au invocat-o nici acolo nu este specificat nimic.
finca eu m-am bagat in seama cu raspunsul,... iti zic sincer ca am auzit acu' o zi de la cineva (directorul tehnic )de la primarie despre aceste noi prevederi.
daca ajung miine pe acolo -si nu uit :D- il intreb.
ce fel de control a facut?
a verificat doar actele de infiintare si autorizatia de functionare?
atunci e OK daca a facut mai mult si-a depasit atributiileB-)

Alte discuții în legătură

Spor de 25% calin cristiana calin cristiana Sporul de 25% pentru functionarii publici pentru ce se acorda? Obligativitatea portului tinutei{uniformei} la Politiile Locale are vreo legatura cu acest spor ... (vezi toată discuția)
Atribuții control poliția locală LucicaBuzea LucicaBuzea Buna ziua,am si eu o intrebare.Pol locala poate controla o firma ? Si mai ales in perioada ordonantei de urgenta ?Si daca da,ce trebuie sa prezinte in momentul ... (vezi toată discuția)
Politia comunitara - atributii lordxl lordxl Ce reprezinta fapta sefului Politiei Comunitare de a da ordine verbale subalternilor de a constata si sanctiona contraventii fara ca acestia sa aiba drept de ... (vezi toată discuția)