avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Politia comunitara - atributii
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Politia comunitara - atributii

Ce reprezinta fapta sefului Politiei Comunitare de a da ordine verbale subalternilor de a constata si sanctiona contraventii fara ca acestia sa aiba drept de constatare nefiind functionari publici agenti constatatori sau imputerniciti ai primarului
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 21:20, 14 Martie 2010
Politistii comunitari sunt functionari publici si au atributii in a lua masura sanctionarii in diferite situatii
Este fapta sefului care isi exercita atributiile de serviciu in virtutea functiei.
la politia comunitara din judetul nostru angajatii nu sunt functionari publici, nici macar unul din 300 de angajati si nici primarul nu ne-a imputernicit sa constatam si sa sanctionam contraventii.
dar directorul Politiei Comunitare ne cere sa constatam si sa sanctionam contraventii.
fapta lui tine de domeniul penalului sau de legislatia muncii?
dar noi suntem personal contractual toti
Formulati sesizari la Prefectura si la Ministerul Administratie si Internelor pe acest aspect,iar daca le semnati in grup poate s-ar putea lua mai repede masuri

Alte discuții în legătură

Muzica de la vecini ne deranjeaza Pink_Martini Pink_Martini vecinii mei dau muzica foarte tare, trebuie sa inchid geamul la casa ca sa aud ce spune la TV sau sa ma inteleg cu cei din casa si tot o mai aud. Si in plus ... (vezi toată discuția)
Amenda - intrare in gradina botanica fara bilet MoRpH MoRpH Salut, sunt din Iasi si ieri am intrat in gradina botanica fara a plati vreun bilet sau ceva d genul exact cum o faceam de obicei impreuna cu o prietena..si ... (vezi toată discuția)
Insulta sau ????? Ioana -NL Ioana -NL Buna seara, Sunt dublu cetatean cu domiciliul in strainatate si sunt administratorul unei societati in BUCURESTI. Am o intrebare si doresc raspuns de la ... (vezi toată discuția)