avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Muzica de la vecini ne deranjeaza
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Muzica de la vecini ne deranjeaza

vecinii mei dau muzica foarte tare, trebuie sa inchid geamul la casa ca sa aud ce spune la TV sau sa ma inteleg cu cei din casa si tot o mai aud.
Si in plus nici nu e genul de muzica sa ascul, imi intoarce stomacul pe dos.
Nu stiu cum sa procedez?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Gratiela Ratiu , Consultant resurse umane 13:44, 12 August 2009
asteptati ora 22.00 si sunati la dispecerat la politia comunitara.
Apelati la politia comunitara .

extrase din Legea 371/2004 privind infiintarea, organizarea si functionarea Politiei Comunitare, Cap. III, Art. 7
atributii:
asigura ordinea si linistea publica în zonele si locurile stabilite prin planul de paza si ordine publica, previne si combate încalcarea normelor legale privind curatenia localitatilor si comertul stradal, precum si alte fapte stabilite prin hotarâri ale consiliului local;

constata contraventii si aplica sanctiuni contraventionale, conform legii, pentru încalcarea prevederilor legale referitoare la tulburarea ordinii si inistii publice, curatenia localitatilor, comertul stradal, protectia mediului înconjurator, precum si pentru faptele care afecteaza climatul social, stabilite prin lege, hotarâri ale consiliului local sau dispozitii ale primarului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Politia comunitara - atributii lordxl lordxl Ce reprezinta fapta sefului Politiei Comunitare de a da ordine verbale subalternilor de a constata si sanctiona contraventii fara ca acestia sa aiba drept de ... (vezi toată discuția)
Lipsa asigurare rca g_emanuel g_emanuel Buna ziua, Am patit si eu un ghinion acum 2 zile, am cumparat o masina din pitesti si nu am vazut ca asigurarea RCA este valabila pana in 22.11.2008 ( am ... (vezi toată discuția)
Amenda - intrare in gradina botanica fara bilet MoRpH MoRpH Salut, sunt din Iasi si ieri am intrat in gradina botanica fara a plati vreun bilet sau ceva d genul exact cum o faceam de obicei impreuna cu o prietena..si ... (vezi toată discuția)