avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Prelungire dovada
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Prelungire dovada

Buna am avut accident cu mașina din vina mea cu victime plus alcoolemie 0,26 in aerul expirat am primit dovada cu 0 zile de conducere sa depus plângere pentru vătămare corporală am vreo șansa sa primesc dovada înlocuitoare a permisului pana la soluționarea dosarului ce ar trebui sa fac?
Ultima modificare: Miercuri, 13 Mai 2020
Patro, utilizator
Cel mai recent răspuns: Patro , utilizator 08:36, 14 Mai 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cat dureaza solutionarea dosarului penal veti avea dreptul de conducere suspendat.
Cât durează un proces de genul ?ce ma sfătuiți sa fac ar trebui sa angajez un avocat?

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Cat dureaza solutionarea dosarului penal veti avea dreptul de conducere suspendat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier cu victime si alcoolemie Konstantyn86 Konstantyn86 Pe data de 25 iulie 2013 am avut un accident rutier cu victime . Ma deplasam pe acelasi sens de mers cu un biciclist , care fara sa semnalizeze prin radicarea ... (vezi toată discuția)
Accident auto,ce urmeaza? adrianag10 adrianag10 În urma cu 7 luni am avut un accident auto,circulam pe un drum prioritar(fara nici o restrictie),din partea dreapta a intrat un autoturism in mine,desi avea ... (vezi toată discuția)
Bună seara,pe data 26.09.2022 la ora 10:30 în ploiești am ... LEOAICA LEOAICA Bună seara,pe data 26.09.2022 la ora 10:30 în Ploiești am accidentat fără să vreau un pieton pe trecerea de pieton și am înțeles că se numește ... (vezi toată discuția)