avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Prelungire dovada Stare de Alerta
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Prelungire dovada Stare de Alerta

Buna Seara stiti cumva daca programul Tribunalului Bucuresti revine la normal ?
Am dovada de circulatie cu drept de conducere si pe tot parcursul starii de urgenta nu a mai fost nevoie sa depunem cerere . Imi expira chiar acum pe 15 mai , stiti cumva daca si in starea de alerta se prelungeste automat fara a mai fii nevoie sa depunem cerere sau trebuie sa depunem online prin mail ? Multumesc !
Cel mai recent răspuns: arxo , utilizator 02:06, 14 Mai 2020
Am gresit eu dovada este expirata de 1 luna mi s-a zis la momentul respectiv ca va fii valabila pe tot parcursul starii de urgenta . Deci va fii valabila si pe parcursul starii de alerta ?
Am cautat peste tot dar nu gasesc nicaieri informatii....
Ultima modificare: Joi, 14 Mai 2020
arxo, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dovada cu drept de circulatie - starea de alerta - dreptul de a conduce radudraghici radudraghici Buna ziua, Va rog mult, daca ma puteti ajuta cu o informatie ar fi ideal... Pe scurt, in data de 1 decembrie, in urma unui eveniment nefericit, din vina ... (vezi toată discuția)
Dovada permis stare alerta Vasilescu 70 Vasilescu 70 Bună seara, În data de 21.o5.2020, am depus actele pentru preschimbare permis conducere străin. Emis în Spania. Dovada permis a fost emisa pana în data ... (vezi toată discuția)
Autorizatie circulatie provizorie expirata dupa starea de urgenta eduarddragomir eduarddragomir Daca autorizatia de circulatie provizorie a expirat imediat dupa incetarea starii de urgenta, mai exact pe 20 mai 2020, mai pot circula cu masina inca 90 de ... (vezi toată discuția)