avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Datorie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Datorie

Buna
Am credit la o bancă pe persoană juridică la firma la care sunt administrator și am întârziat cu plata ratelor. Am primit înștiințare ca imi pun sechestru pe bunuri. Am acum ocazia sa vand o casă de la părinți și să îmi iau alta pe numele meu. Ar putea banca sa puna sechestru pe imobilul meu ca persoana fizică?
Multumesc mult pentru raspunsuri

Alte discuții în legătură

Datorie pe firmă, risc sechestru imobil proprietate personală mariuscoditoiu mariuscoditoiu Buna Am credit la o bancă pe persoană juridică la firma la care sunt administrator și am întârziat cu plata ratelor. Am primit înștiințare ca imi pun ... (vezi toată discuția)
Urgent executare silita!!! crina011979 crina011979 Buna ziua, am un contract de credit cu o banca (fara garantii de nici un fel) si am intarziat cu plata ratelor datorita faptului ca am fost data afara de la ... (vezi toată discuția)
Prescriere datorie la banci mihaicraiova mihaicraiova Buna ziua.Am urmatoarea situatie.Acum cativa ani am imprumutat de la 3 banci anumite sume de bani.Am platit ratele la timp aproximativ 3 ani.Din cauza crizei ... (vezi toată discuția)