avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Îngrădire drum acces
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Îngrădire drum acces

Bună seara. Am cumpărat un teren cu drum privat, în total îs 4 parcele și drumul este cu CF separat cu cote egale de proprietate. Menționez că dețin parcele 4, situat pe capătu drumului. Parcele pe care o dețin lam îngrădit. Problema e că vecinii vor să îngrădească restul parcelelor dar în așa fel ca drumul de acces să fie alipit de celelalte 3 parcele și la întrarea pe drumul privat să pună o poartă. Ceea ce vor să facă este legal, au dreptul la așa ceva? Dacă nu procedează corect cu ce mijloace legale pot să îi împiedic?
Vă mulțumesc anticipat pentru răspuns, o seară frumoasă!

Alte discuții în legătură

Bună seara, am o întrebare : se poate că unul din vecini să ... Studeus Studeus Bună seara, am o întrebare : se poate că unul din vecini să facă alipirea drumului de acces cu terenul său? Suntem mai mulți proprietari de loturi pe ... (vezi toată discuția)
Alipire parcela cu puz de parcela fara puz albl albl Se poate alipi o parcela fara PUZ de o parcela care are PUZ? parcelele sunt vecine, dar sunt rezultate din parcele mai mari (cea fara PUZ pare sa fie doar o ... (vezi toată discuția)
Drept de proprietate Olga Magdalena Sprimont Olga Magdalena Sprimont Bună seara, am nevoie sa ma lămuriți va rog, în legătură cu un drum privat de servitute, ce a fost mâncat de vecinii mei, care au pus gardurile aproape ... (vezi toată discuția)