avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... alipire parcela cu puz de parcela fara puz
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

alipire parcela cu puz de parcela fara puz

Se poate alipi o parcela fara PUZ de o parcela care are PUZ? parcelele sunt vecine, dar sunt rezultate din parcele mai mari (cea fara PUZ pare sa fie doar o parcela mare).
Daca da, care sunt pasii si cam cat ar dura cu aproximatie?
Ideea este urmatoarea, eu detin parcela cu PUZ, iar vecinul parcela fara PUZ, a mea e de vreo 400mp, a vecinului e mult mai mare, dar ambele au unghi ascutit pe latura de invecinare, iar vecinul zicea ca daca vrem sa le cedam noi o parte de la noi si ei sa ne cedeze o parte de la ei (in mod egal), incat latura aceea sa fie perpendiculara la drum. De avantajat ne-ar avantaja pe amandoi, dar nu stiu daca se poate si cat de costisitor e ca timp si bani. multumesc
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 19:49, 19 Ianuarie 2020
dintr-o parcela cu PUZ si una fara PUZ obtineti una fara PUZ

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara. suntem 8 vecini care locuim intr-un complex de case ... 10messi10 10messi10 Buna seara. Suntem 8 vecini care locuim intr-un complex de case insiruite, dupa cum urmeaza: pe partea dreapta sunt casele, apoi o parcare de 120 mp, pe mijloc ... (vezi toată discuția)
Sfat juridic achizitionare teren langa drum national roland81 roland81 Buna ziua! Situatia este urmatoarea: am gasit un teren in Crevedia, la drumul national, la un pret acceptabil. Terenul are forma unui dreptunghi, cu ... (vezi toată discuția)
Drumuri de acces pe ambele laturi alea unei parcele? CristiZXCV CristiZXCV Buna ziua, Am rugamintea sa imi oferiti un sfat pentru urmatoarea situatie: Detin un teren de forma dreptunghiulara de latime de 28 m si impreuna cu ... (vezi toată discuția)